Κατηγορίες
Super League 1

Σαφώς βελτιωμένη η ΑΕΚ με Κίελτσε! (vid)

AEK-KORONA-KIELTSE-2-0-DENLARGEΗ ΑΕΚ πήρε τη νίκη και στο δεύτερο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, επικρατώντας με 2-0 της Κορόνα Κίελτσε. Σκόρερ για την Ένωση ο Πέτρος Μάνταλος και ο Χρήστος Αραβίδης.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μπάνικ Οστράβα παρέταξε την ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Τις θέσεις των Τζανετόπουλου και Αραβίδη πήραν οι Μπακασέτας και Σιμόες, χωρίς να υπάρχει διαφοροποίηση στην παράταξη των παικτών στο γήπεδο.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπακασέτας βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως είδε το σουτ του να πηγαίνει πάνω του. Η συνεχής πίεση των “κιτρινόμαυρων” είχε ως αποτέλεσμα να αναγκάζουν σε πολλά λάθη τους αντιπάλους τους. Το κακό βέβαια ήταν πως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Ένωση άγγιξε το 1-0, όμως ο Τσιγκρίνσκι είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι έπειτα από κεφαλιά που έπιασε μέσα στην περιοχή. Στην επανάληψη ο Κετσπάγια προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, οι οποίες όπως φάνηκε έδωσαν πνοή στους “κιτρινόμαυρους”. Στο 65′ κατάφεραν μάλιστα να ανοίξουν και το σκορ με τον Μάνταλο να αξιοποιεί την σέντρα του Αραβίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=SVVF2z4pc0k

Ο Έλληνας επιθετικός της ΑΕΚ που πέρασε ως αλλαγή στο ματς έκανε το 2-0 με δικό του γκολ, εννέα λεπτά αργότερα. Ο Ζόριτς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αραβίδης με προβολή μέσα στην περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά η Κορόνα Κίελτσε πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε με κάποια σουτ την εστία του Μπάρκα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

AEK (4-2-1-3): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μπάρκας, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γαλαννόπουλος, Πέκχαρτ, Σβάρνας

περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected