Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική – Ανανέωση στο Λουτράκι, αποχωρήσεις σε Ηράκλειο και Ιωνικό

9287ddad7b584d21241482d242068fc8_45391Ο ΑΟ Λουτράκι ανακοίνωσε σήμερα (9/7) την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολάκη.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας (171 συμμ./ 85 γκολ) θα συνεχίσει για 7η συνεχόμενη χρονιά να ανήκει στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι.

Αυτή είναι η δεύτερη ανανέωσε μέσα σε ένα 24ωρη μετά από αυτή του Δημήτρη Μαυρέλη.

ntavarinos1

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Άρης Νταβαρίνος.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο 25χρονος άσος έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕ Ηρακλείου μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση του συλλόγου και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο Νταβαρίνος τα τελευταία δυο χρόνια αποτέλεσε εκ των κορυφαίων για το σύλλογο των βορείων προαστίων, αφού την πρώτη σεζόν  και απέδειξε στη διαδικασία των μπαράζ την ποιότητα που τον διακατέχει σαν ποδοσφαιριστής, κατακτώντας την άνοδο με το Ηράκλειο. Πέρυσι αποτέλεσε εκ των διασωθέντων στη μέτρια σεζόν για τους “νερατζουρι” και είναι δεδομένο ότι δεν θα αργήσει να βρει το νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Ο ίδιος ωστόσο στη δήλωση που παραχώρησε τόνισε: Ευχαριστώ τη διοίκηση για τη συνεργασία και εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει”.

21292f4e799fc159c04e872d7ac72a41_L

Μετά από ένα εξάμηνο, ο Γιώργος Νικολέτος αποτελεί παρελθόν από τον Ιωνικό αφού δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” στις συζητήσεις που έγινε μεταξύ ποδοσφαιριστή και διοίκησης.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο ικανότατος μέσος με κύριο χαρακτηριστικό του την άριστη τεχνική κατάρτιση και τις τρομερές εκτελέσεις φάουλ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης και ήδη αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του.

Ο Γιώργος Νικολέτος που σημείωσε έξι γκολ σε 23 ματς έχει αγωνιστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Ζάκυνθο, Εθνικό Αστέρα, Παναργειακό και Αστέρα Βάρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected