Γ Εθνική / Τοπικά

“Τρελαίνει” κόσμο ο Πανθηραϊκός, συμφώνησε με Σαββίδη και πάει για Πόνσε!

ce59cc03ab6039114b17d067a92be44d_XLΟμάδα ισχυρή σε όλους τους άξονες προκειμένου να επιτευχθούν άμεσα οι στόχοι που έχουν τεθεί επιδιώκουν να δημιουργήσουν στον Πανθηραϊκό διοίκηση και τεχνικό επιτελείο.

Σύμφωνα με το sportcyclades, μετά την απόκτηση του Πιέρ Καλαγκάνη, οι ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου έπειτα από προσωπικές ενέργειες του υπεύθυνου μεταγραφών, Γιώργου Συνολάκη ήρθαν  σε συμφωνία με ακόμη έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, αφού άναψε το πράσινο φως ο Μανώλης Παπαματθαιάκης. Συγκεκριμένα, στην ομάδα τω Κυκλάδων θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 31χρονος μέσος Γιώργος Σαββίδης. Ο περσινός πρωταθλητής του 2ου ομίλου με τα χρώματα του Αιγινιακού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα των Κυκλάδων και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Ο Σαββίδης διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία αφού κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε Απόλλωνα Σμύρνης (κατέκτησε τον τίτλο στην Δ” Εθνική), τον Άγιο Δημήτριο, τον Εθνικό Γαζώρου αλλά και τη Λάρισα.

a0d79dcec1f9cbf7dcb74cbddfd9c33f_XL

Έτοιμοι για νέο “κόλπο γκρόσο” με Πόνσε!

Μεγάλος ο στόχος ο Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε για τους νεοφώτιστους, θα πρέπει όμως να ξεπεραστούν πολλά γραφειοκρατικού τύπου θέματα.

Το σίγουρο είναι ότι, ο Πανθηραϊκός και η διοίκηση του δείχνουν τις προθέσεις τους για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Ο 32χρονις Πόνσε είναι γνωστός για την τεχνική του κατάρτιση, με την ποδοσφαιρική του καριέρα να έχει ως εξής:

Το διάστημα 2004-2008 αγωνιζόταν στην Τσακαρίτα Τζούνιορς, ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός για την αγωνιστική περίοδο 2008-09 από την ομάδα του Πανθρακικού Κομοτηνής έχοντας μια καλή παρουσία με την ομάδα της Θράκης στην Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και 2 γκολ .Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Τσακαρίτα Τζούνιορς μετά την άνοδο της ομάδας στην Πρίμερα Ντιβιζιόν της Αργεντινής.Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντεπορτίβο Μόρον. Τον Αύγουστο του 2011 επέστρεψε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.Με την ομάδα του Πανθρακικού αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2011-12.

Την επόμενη σεζόν ο αργεντινός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα της Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους .Μέτα το τέλος της συνεργασίας του με την Λάρισα ο Αργεντίνος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με τον Ολυμπιακό Βόλου.Άλλαξε ομάδα τον Ιανουάριο του 2014 όταν και μετακόμισε στον Πύργο και τον Πανηλειακό, ενώ στη συνέχεια στον Παναιγιάλειο. Την τελευταία χρονιά αγωνίζεται στην Αργεντινή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected