Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ελεύθεροι 9 ποδοσφαιριστές από τη Νίκη Βόλου

975da41059aa1c69d4925c69049e812d_LΛύθηκε μ’ αυτούς που έπρεπε το ζήτημα με τους πέντε πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης, οι οποίοι είχαν κάνει εξώδικη διαμαρτυρία προς τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Κολόζο για δηλώσεις του.

Κι όταν λέμε αναφέρεται «αυτοί που έπρεπε» εννοείται η Ερασιτεχνική Νίκη, καθώς μόνο αυτή μπορεί να δώσει ελευθέρας και τους ανθρώπους της περσινής διοικούσας επιτροπής, εφόσον η φετινή διοικούσα ποδοσφαίρου υπό τον κ. Τζήμα δεν είχε καμία εμπλοκή με το ζήτημα εξ αρχής και ασφαλώς και την οποιαδήποτε ευθύνη.

Σύμφωνα με το magnesiasports, η υπόθεση διευθετήθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, όπου βρέθηκαν οι Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Κανελλόπουλος, Βρονταράς και Κοτίτσας. Αφού ανακάλεσαν και οι δύο πλευρές εγγράφως (στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράφηκε υπάρχει και συμβιβαστική δήλωση του Στέλιου Κολόζου μετά από απαίτηση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από την πλευρά τους απέσυραν την εξώδικη διαμαρτυρία) και λύθηκε όποια παρεξήγηση είχε γίνει, οι ποδοσφαιριστές έμειναν ελεύθεροι από τη Νίκη με συμβιβαστικό τρόπο.

Επίσης, ελεύθεροι έμειναν οι Χολέβας, Βέργος, Ιβανίδης και Ελευθεριάδης, που επίσης πέρασαν σήμερα από τα γραφεία της οδού Μαιάνδρου, κάτι που σημαίνει ότι η Ερασιτεχνική Νίκη έδωσε τη Δευτέρα συνολικά εννιά «ελευθέρας».