Κατηγορίες
Super League 1

Αυτός είναι ο Αντιλέχου που δοκιμάζεται στα Τρία – Πέντε Πηγάδια για την Κέρκυρα

moiseadilehouΑπό το μικροσκόπιο του Μιχάλη Γρηγορίου περνάει, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας στη Νάουσα συνεχίζεται, με τους «Φαίακες» να δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά ώστε να είναι έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν. Από το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο, στα Τρία – Πέντε Πηγάδια βρίσκεται και ένα νέο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πρόκειται για τον Μόισε Αντιλέχου, που έφτασε αργά το βράδυ της Δευτέρας και από την Τρίτη μπήκε στις προπονήσεις της Κέρκυρας. Ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από την Σλόβαν Μπρατισλάβα και έφτασε στη χώρα μας για να δοκιμαστεί στην ομάδα του Ιονίου.

Από το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του. Εφόσον πείσει πως μπορεί να βοηθήσει, τότε δεν αποκλείεται και να αποκτηθεί, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο γεννημένος την 1/11/95 στόπερ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, είναι δημιούργημα της Βαλενσιέν, πριν τον δει και τον αποκτήσει η Πόρτο το 2011. Εκεί αγωνίστηκε στις μικρές ομάδες των Πορτογάλων, πριν το 2013 δοθεί δανεικός στην Βαλενσιέν, ένα χρόνο αργότερα στην γαλλική Πο, το 2015 στην Βιτρέ, ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Σλόβαν Μπρατισλάβα, όπου όμως μέτρησε 1 συμμετοχή και έμεινε ελεύθερος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected