Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Επαναπατρίστηκε” ο Νικολακόπουλος, αποχώρησε ο Φούντας

ionikos-propon-diploΤην επιστροφή του νεαρού οπισθοφύλακα, Μιχάλη Νικολακόπουλου στον Ιωνικό, ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή.

Ο υψηλόσωμος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για να “μεταταπηδήσει” αργότερα στην Κ20 του Ατρομήτου. Από εκεί, το 2013 πήρε μεταγραφή στην Νίκαια αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την μαχητικότητά του. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Βάρης και το Ηράκλειο.

Η μεταγραφή του -μόλις 22 χρονών- Νικολακόπουλου, που μπορεί να αγωνισθεί είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αμυντικό χαφ δημιουργεί υγιή ανταγωνισμό και πλουραλισμό στην άμυνα για τον προπονητή της ομάδας Ηλία Καλοπήτα.

14c575d67d76ef2ce43622689e02bd71_XL

Παρελθόν αποτελεί από τον Ηλυσιακό, έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», ο Σπύρος Φούντας ο οποίος μέσω ανάρτησης στο facebook, έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, παίρνει τον ίδιο δρόμο με τους Δημήτρη Θανόπουλο, Σταύρο Αμανατίδη, Γιώργο Στρίγγα και Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αναλυτικά τα λόγια του Σπύρου Φούντα:

«Οριστικό τέλος μετά από 3 υπέροχα χρόνια σε μια ομάδα που έκανα μόνο καλούς φίλους…Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, προπονητές-συμπαίκτες-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές για τη συνεργασία που είχαμε, τον κόσμο και τους παλαίμαχους της ομάδας για την στήριξη τους!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected