Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφές σε Θήβα και Αχαϊκή

13689791_10208155510258280_1694451007_nΜία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε σήμερα 15/7 ο ΑΟ Θήβας, που έκανε δικό του τον Βασίλη Μεταξούλη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Τρίκαρδο Κατοχής, Α.Ε. Μεσολογγίου ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Αίολου Καρπενησίου όπου εντυπωσίασε στα μπαράζ ανόδου ειδικά κόντρα στην τωρινή του ομάδα.

Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων στην οποία έχει καταγράψει συμμετοχές με προπονητή τον Θόδωρο Παχατουρίδη.

αχαικη

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η Αχαϊκή καθώς συμφώνησε με τον Σπύρο Σωτηρόπουλο ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Ο 26χονος άσος πέρυσι έπαιζε στη Φλόγα Παλαιομάνινας (Α’ Αιτωλοακαρνανίας), ενώ έχει περάσει από Δόξα Νέας Μανωλάδας (Δ΄ Εθνική), Άρη Αιτωλικού.

Σύμφωνα με το patragoal.gr, οι «κιτρινόμαυροι» παράλληλα έχουν κάνει κρούση στους Φώτη Γεωργαντόπουλο (από Παναργειακό), Βασίλη Μαυρόπουλο (από Παναιγιάλειο), Θύμιο Αργυρόπουλο (από Δόξα Νέας Μανωλάδας) και Θόδωρο Λίτσο (από Πανελευσινιακό).

Ο πρώτος σκόρερ της Αχαϊκής, Τάσος Καρράς (27 γκολ) θα συνεχίσει στην ομάδα και την νέα χρονιά, αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση. Παράλληλα, η ομάδα της Αχαϊκής ήρθε σε συμφωνία με τον ορθοπεδικό Κωνσταντίνο Χατζούλη ο οποίος θα είναι και ο επίσημος γιατρός των «κιτρινόμαυρων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected