Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νέο deal για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, δικός του και ο Ζωγράφος!

13632632_1588007701497056_863799767_o

Τις 8 μεταγραφές έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που ισχυροποιείται χαρακτηριστικά ενόψει της νέας σεζόν.

Η διοίκηση των “πρασίνων” ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Ζωγράφο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκανε δικό του, ενισχύοντας σημαντικά τον χώρο του κέντρου.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον “δικέφαλο”, σε μια χρονιά άκρως αποτελεσματική για τον ίδιο φτάνοντας 9 φορές στο γκολ και αγωνιζόμενος στο τέλος της σεζόν στο 3ο All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας.

Εκτός του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλως σε Μακροχώρι (Γ Εθνική), Αναγέννηση Γιαννιτσών (Football League 2) και ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χρήστο Ζωγράφο.

Ο 23χρονος (08/01/1993) πληθωρικός ποδοσφαιριστής, με θητεία μεταξύ άλλων σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ Εθνική) και Μακροχώρι (Γ Εθνική), που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και ως κρυφός κυνηγός, αποτελεί μία ακόμη αξιόπιστη λύση για τον προπονητή μας Γιώργο Ντάμτσιο. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Χρήστο στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου και του εύχεται να είναι γερός και δυνατός τη νέα σεζόν.”

Οι δηλώσεις του στο SportsUp :

“Ήρθα σε μια ομάδα που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος δείχνει ότι με τις μεταγραφικές της κινήσει αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών και βασικός στόχος είναι ο τίτλος αλλά και το Κύπελλο. Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Μέγα Αλέξανδρου πως θα δει μεγάλα πράγματα από την ομάδα, απλά το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να είναι δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Μακάρι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected