Κατηγορίες
Football League

“Ο πρόεδρος μάτωσε και δεν μου χάλασε χατίρι”!

1455914Το εγκώμιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Χρήστου Γιαλιά έπλεξε ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Σταύρος Ψιμουλάκης ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Pick and roll και γκολ” του Ράδιο Τρίκαλα 103,5.

Όπως αναφέρει το goaltrikala, ο κ. Ψιμουλάκης ξεκίνησε εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία των μεταγραφών: “Είναι γεγονός πως ότι μεταγραφή ζήτησα ήρθε στην ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο διότι κάλυψε όλα τα “θέλω” και όλες τις ανάγκες μου. Με άφησε να διαμορφώσω το ρόστερ ακριβώς όπως ήθελα και νομίζω ότι με τη βοήθειά του κάναμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ενισχυθήκαμε με καλούς παίκτες που είναι και καλοί χαρακτήρες. Ο πρόεδρος μάτωσε και εγώ έχω αναλάβει το βάρος της ευθύνης να πετύχει η ομάδα ότι δεν πέτυχε πέρυσι”.
Για την μεγάλη σέρβικη παροικία είπε: “Ήταν επιλογή μου να έρθουν αυτοί οι Σέρβοι παίκτες. Μιλάμε για μια μια καλή ποδοσφαιρική σχολή και τους συγκεκριμένους τους ήθελα στην ομάδα. Είναι καλοί παίκτες και τους επέλεξα εγώ… δεν ήρθαν με προξενιό”.

Για το τι θα χρειαστεί η ομάδα εάν αλλάξει άμεσα κατηγορία και ανέβει στην Α’ Εθνική είπε: “Εμείς όπως είναι τώρα η ομάδα. δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ακόμη 2-3 παίκτες”. Το ρόστερ μας είναι “ελαφρύ” όλα τα παιδιά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για να παίξουν ανά πάσα στιγμή”.
Ποιο το μήνυμά του στον κόσμο; “Δε ζηταω τίποτα άλλο εκτός από τη συμπαράστασή του. Να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Κράτησα όλους τους περσινούς παίκτες και θα δουν μια ομάδα πιο δυνατή και πιο πειθαρχημένη. Εμείς θα κυνηγήσουμε την άνοδο και θα την πάρουμε”.

Για τους αντιπάλους τόνισε: “Το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο. Ο Απόλλωνας ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές, η Λαμία το ίδιο, ο Άρης έχει τη δική του δυναμική αλλά περιμένουμε να δούμε πόσο δυνατοί μπορούν γα γίνουν ενώ και ο ΟΦΗ έχει ειδικό βάρος. Εμείς όμως κοιτάμε πρώτα το δικό μας μαγαζί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Κάθε Κυριακή θα πρεπει να ματώνουμε γιατί κανείς αντίπαλος δε θα είναι εύκολος. Κάθε Κυριακή θα υπάρχει παγίδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected