Football League

Σε μια…κλωστή το μέλλον του ΑΟ Χανιά!

Goal4Όλα κρέμονται από την οριστική απάντηση του Γιώργου Μελά που θα κρίνει το μέλλον του ΑΟ Χανιά στις Εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, απολύτως κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον Α.Ο.Χανιά σε ό,τι αφορά τις διοικητικές ζυμώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες και θα καθορίσουν επί της ουσίας το μέλλον της ομάδας. Το ενδιαφέρον του Αθηναίου, 35 ετών, επενδυτή Γιώργου Μελά είναι πέρα για πέρα υπαρκτό, ωστόσο ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης αυτής. Με λίγα λόγια, μολονότι οι πιθανότητες είναι πολλές, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα είναι αίσιο το τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Γιώργος Μελάς είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και θέλει να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όσα αφορούν την ομάδα, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο αλλά και όχι μόνο σε αυτό. Επί της ουσίας εκείνο που “καίει” την ομάδα είναι να έχει κλείσει το ζήτημα μέσα στην εβδομάδα και αφενός να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, αφετέρου να ρυθμιστούν τα απαιτητά χρήματα των οποίων η προθεσμία λήγει τέλος Ιουλίου. Χρήματα για ΙΚΑ, αλλά και άλλου είδους ρυθμίσεις, δόσεις παλαιών ποδοσφαιριστών κτλ.

Είναι φανερό ότι ο ΑΟΧ διανύει ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για το μέλλον του στην κατηγορία από το οποίο θα πρέπει να βγει ζωντανός, εάν θέλει να συνεχίσει την πορεία του στις Εθνικές κατηγορίες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ στο να απαντήσει θετικά ο Γιώργος Μελάς ωστόσο είναι φανερό ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει βοήθεια και ενίσχυση από διάφορες πλευρές. Σε αυτό το πλαίσιο έγκειται και ένα ραντεβού με τον Χανιώτη επιχειρηματία Μιχάλη Τζουγκαράκη που μέχρι πρότινος, κινούσε τα νήματα στην ομάδα. Ένα ραντεβού που επίκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες και που ίσως, κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά τις τελικές απαντήσεις του Γιώργου Μελά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected