Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή για τα Ζωνιανά, αποχώρηση στο Λουτράκι

vasilis-athanasopoylosΑκόμα μία προσθήκη πραγματοποίησε ο Ερμής Ζωνιανών που συμφώνησε σε όλα με τον Βασίλη Αθανασόπουλο ενώ παράλληλα “κλείνουν” και όποιες εκκρεμότητες έχουν απομείνει για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport, ο Γιώργος Πετράκης έχει ολοκληρώσει το πλάνο του για την προετοιμασία της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών και την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου θα συγκεντρωθούν άπαντες στο γήπεδο της Τυλίσου στις 18:30 προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία με εργομετρικές μετρήσεις.

Σχετικά με τα μεταγραφικά, ο Ερμής Ζωνιανών ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Βασίλη Αθανασόπουλο που αγωνιζόταν πέρυσι στον Αιολικό (στο δεύτερο μισό) αλλά και στην Καλαμάτα, τον Μεσσηνιακό και τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

selmanai-e1458953265682

Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Μάριος Σελμανάι.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο ικανότατος ακραίος επιθετικός που την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Φωστήρα για να καταλήξει στον ΑΟ Λουτράκι συναντήθηκε με την διοίκηση Καναβού και έλυσε τη συνεργασία του με τους “οράνιε” κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Σελμανάι έχοντας αγωνιστεί επιπλέον σε Βύζαντα Μεγάρων και Απόλλωνα Σμύρηνς δεν θα αργήσει να επιλέξει το σταθμό που θα συνεχίσει την καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected