Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή στη Θύελλα, ανανέωσε ο Ηλίας Ιωάννου στον Ηλυσιακό

1902800_758526634165263_816233802_nΤη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση ολοκλήρωσε σήμερα (19/7) η Θύελλα Ραφήνας, εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, αλλά με εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αφράτη, τον 21χρονο αμυντικό που πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους Τράχωνες Αλίμου, με τη φανέλα των οποίων έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας μία γεμάτη σεζόν.

Στο παρελθόν ο νεαρός άσος είχε περάσει από τα νεανικά κλιμάκια της Γλυφάδας, όταν η γειτονική ομάδα αγωνιζόταν στη Football League.

Πλέον, ο Γιώργος Αφράτης θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσιγκούλη, που είδε ακόμη μία επιλογή, μετά από εκείνη του Βασίλη Παπαδόπουλου, να τίθεται στη διάθεσή του.

spa

«Στοπ» στo κύμα αποχωρήσεων των πρωτοκλασάτων στελεχών, όπως είχε καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα, μπήκε στον Ηλυσιακό με την παραμονή του Ηλία Ιωάννου!

Ο πολύπειρος επιθετικός συμφώνησε να φορά τα κιτρινόμαυρα και την ερχόμενη σεζόν, επιλέγοντας να αγωνιστεί σε επίπεδο Γ’ Εθνικής για ακόμα μία χρονιά. Ο 37χρονος φορ είχε αποκτηθεί από τον σύλλογο του Ζωγράφου τον περασμένο Ιανουάριο, συνδράμοντας κι εκείνος στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, σε ένα δύσκολο -όπως εξελίχθηκε- πρωτάθλημα.

Στο πρώτο εξάμηνο πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ συνολικά σκόραρε έξι φορές.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected