Διάφορα

Nωρίτερα η πίστωση στην Κάρτα Σίτισης!

a7f4d568318b227ab01a017a48e29267_XLΟι αποφάσεις αλλαγών στην ημερομηνία πίστωσης των χρημάτων σε 148.000 δικαιούχους για την κάρτα σίτισης δεν έχουν τέλος αφού, αν και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου είχε υπογράψει απόφαση για πίστωση το απόγευμα της Δευτέρας τελικά ο υπουργός Εργασίας αναιρεί την ημερομηνία πίστωσης και θα γίνει τελικά την Παρασκευή το απόγευμα 22/7

Σύμφωνα με τα dikaiologitika, με νέα απόφαση του υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου οι δικαιούχοι της Κάρτας Σίτισης θα δουν τα χρήματα πιστωμένα στις 22/7 ημέρα Παρασκευή από το απόγευμα και όχι την Δευτέρα 25/7.

Ειδικότερα όπως είθισται αν και οι αποφάσεις του υπουργείου μιλούν για πίστωση στους δικαιούχους μια συγκεκριμένη ημερομηνία η πίστωση γίνεται την προηγούμενη εργάσιμη από τις απογευματινές ώρες. Κάτι που διαπιστώνουν άλλωστε όλοι οι δικαιούχοι αφού εμφανίζεται η πληρωμή σε όσους διατηρούν web-banking της τράπεζας για τους λογαριασμούς.

Έτσι σύμφωνα με την απόφαση τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα απο την Παρασκευή το απόγευμα σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Η απόφαση

arta36

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected