Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στον Αστέρα Αλεξάνδρειας Κουτσιάδης και Κουλουμπριτσίδης!

DSCN9576Δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία από την Α1 Ερασιτεχνική αλλά και με συνεχόμενη παρουσία στους συλλόγους που αγωνίστηκαν, είναι από σήμερα μέλη του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Μετά την απόκτηση του Κώστα Παπαδόπουλου και του Γρηγόρη Μωραΐτη, η διοίκηση των “κυανολεύκων” συμφώνησε με δύο ακόμη έμπειρους παίκτες, που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουτσιάδη (φωτ. 25 ετών, αμυντικός), που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και παλαιότερα σε Ποντιακή Νεολαία Αράχου, Ατρόμητο Διαβατού και ΑΕ Καβασίλων και τον Χρήστο Κουλουμπριτσίδη, τρίτο σκόρερ πέρσι του Εθνικού Κλειδιού στην Α2 με 7 τέρματα. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ συνεχίζει τις κινήσεις ενίσχυσης του δυναμικού και ανακοίνωνει την έναρξη συνεργασίας με τους Κουτσιάδη Δημήτρη και Κουλουμπριτσίδη Χρήστο.

Ο πρώτος (25 ετών από Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου) θα πλαισιώσει δυναμικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας και ο δεύτερος (27 ετών από Εθνικό Κλειδίου) συμφώνησε να φορέσει τα μπλε και θα αποτελέσει τη γραμμή κρούσης για τον Αστέρα τη φετινή περίοδο.

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected