Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Ανανεώσεις σε Φιλιππιάδα και Τυλυκράτη, κοντά σε Σκοπελίτη η ΑΕ Καραϊσκάκης!

000999Παραμένει στους νεοφώτιστους ο Διονύσης Μπουρδούβαλης, ο οποίος θα παραμείνει στη Λευκάδα και τον Τυλυκράτη για μια ακόμη σεζόν.

Ο 21χρονος (17/03/1995) αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν στον Θεσπρωτό (6 συμμετοχές στη Γ Εθνική), ενώ παλαιότερα έχει φορέσει τη φανέλα της Ζακύνθου στη Football League και του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Τηλυκράτη Λευκάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Μπουρδούβαλη . Το Δ.Σ. του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.”
10955636_1397598320566851_1907018207029928660_n

Παίκτης του Εθνικού Φιλιππιάδας και τη νέα χρονιά ο 21χρονος Νώντας Δημουλάς.

Συνέχεια στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που πέρσι φόρεσαν τα κυανόλευκα έδωσε σήμερα το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας και έτσι μετά τους Γιώργο Λάππα, και Αντώνη Χρηστογιάννη, με την φανέλα του συλλόγου θα αγωνίζεται και ο Νώντας Δημουλάς.

Όπως αναφέρει το Sportime24, ο 21χρονος Νώντας Δημουλάς, ο οποίος πέρυσι καθιερώθηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ σε πολλά ματς αγωνίστηκε και ως αμυντικός μέσος, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα παραμείνει κάτοικος Φιλιππιάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Νώντας Δημουλάς είχε αποκτηθεί το Γενάρη από την ΑΕ Καραϊσκάκης και είχε 11 συμμετοχές, από τις οποίες τις 8 ως βασικός. Έχοντας αποκομίσει ακόμη περισσότερη εμπειρία ο Νώντας Δημουλάς αισιοδοξεί πως η νέα χρονιά θα αποτελέσει ορόσημο για εκείνον ίσως και για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

skopelitis-filippos-99-a_medium

Σε μια ακόμη, ιδιαίτερα σημαντική, μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με το epithesi.gr, πρόκειται για το ν22χρονο  πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, Φίλιππο Σκοπελίτη.

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης γεννήθηκε στις 26/08/1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και περιφερειακός επιθετικός. Αγωνίστηκε στην Κ-20 και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 25 συμμετοχές, επιτυγχάνοντας 3 γκολ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P