Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στον Ιωακειμίδη η φανέλα με το Νο1 στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων!

13702528_1157125287663781_2070112683_oΗ 9η κατά σειρά μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων αφορά έναν μόνιμο…πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια αλλά και έναν τερματοφύλακα με εξαιρετικές σεζόν σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Σωτήρης Ιωακειμίδης είναι από σήμερα και τυπικά “πράσινος”, καθώς βρέθηκε στα Τρίκαλα και ολοκλήρωσε τις επαφές που είχαν ξεκινήσει αρκετές μέρες πριν. Η απαραίτητη φωτογραφία ήταν και το επιστέγασμα της συμφωνίας, που εκ των πραγμάτων αποτελεί σημαντική επιτυχία της διοίκησης (όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση) και προσθέτει μεγάλη ποιότητα στα γκολπόστ της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Μέγα Αλέξανδρου φανερώνουν με την κίνηση αυτή πως έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή χρονιά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 30χρονος πορτιέρο έχει στεφθεί πρωταθλητής τα δύο τελευταία χρόνια και πως ανέκαθεν αποτελούσε εκ των πρώτων επιλογών για οποιονδήποτε προπονητή.

Το περσινό πρωτάθλημα με τον ΦΑΣ Νάουσα, η άνοδος στη Γ Εθνική, οι εκπληκτικές αποκρούσεις (δείτε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα) αλλά και η παρουσία του με τον ΑΣ Ειρηνούπολης τη σεζόν 2014/2015, έφεραν τον Σωτήρη Ιωακειμίδη στο υψηλότερο επίπεδο όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και βεβαίως τον πόλο έλξης για τις μεταγραφικές περιόδους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Ιωακειμίδη.

Ο δις πρωταθλητής Ημαθίας με τον ΦΑΣ Νάουσα και τον ΑΣ Ειρηνούπολης αλλά και από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του νομού μας, ανήκει από σήμερα και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας. Η προσθήκη του εμπειρότατου γκολκίπερ είναι μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης, αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για το πιο “hot” ομολογουμένως όνομα στη συγκεκριμένη θέση.

Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη στην οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός τη νέα σεζόν.”

Η δήλωση του Σωτήρη Ιωακειμίδη στο SportsUp :

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και νιώθω μεγάλη τιμή από την προσέγγιση των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Ο πρόεδρος της ομάδας, τα μέλη του ΔΣ και ο προπονητής έχουν καταστρώσει ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο και θεωρώ πως δεν μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιριστής που μπορεί να το αγνοήσει. Μου αρέσει πολύ ο πρωταθλητισμός και η δουλειά στις προπονήσεις και αυτά είναι δύο από τα στοιχεία για τα οποία αποδέχτηκα την πρόταση του Μέγα Αλέξανδρου. Ευχαριστώ και πάλι θερμά για την τιμή, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και δυνατοί τη νέα σεζόν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected