Football League - Super League 1 - Μεταγραφές

Αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ ο Βλάχος, παίκτη από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πήρε ο Πλατανιάς!

vlaxosΤην οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Άρη Βλάχο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια πέρσι στη Γ Εθνική ενώ παλιότερα φόρεσε τη φανέλα των ΑΟΤ Αλίμου, Ερμή Ζωνιανών, Βατανιακού και Ολυμπιακού.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Ένας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ από το περσινό ρόστερ της ομάδας, δεν συνεχίζει στην ομάδα που χτίζεται για την Football league. Ο λόγος για τον 22χρονο γκολκήπερ Άρη Βλάχο. Ο ΟΦΗ, εύχεται στον Άρη Βλάχο, να έχει υγεία και ότι καλύτερο στην καριέρα του».

O OΦΗ θα συνεχίσει με τερματοφύλακες τους Δάφκο, Δεμιτζάκη και Κασμερίδη και πιθανότατα όπως τονίζουν στον Όμιλο θα αποκτηθεί ένας νεαρός γκολκήπερ ως τέταρτος.

13062088_862158347246534_2522789919003278518_n

Τη μετακίνηση του τερματοφύλακα της ομάδα Νέων Νίκου Μαλινδρέτου στην αντίστοιχη του Πλατανιά, ανακοίνωσε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Στην ανακοίνωσή της η χανιώτικη ομάδα αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στον τερματοφύλακα της ομάδας των Νέων Νίκο Μαλινδρέτο καλή επιτυχία στη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του ζωής.
Ο 16χρονος πορτιέρο, με ύψος 1.85, αφήνει την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, καθώς, μετά από δοκιμές στην Κ-20 του Πλατανιά, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και πιο συγκεκριμένα στην Κ-17.

Ο Νίκος έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα μας, ενώ κατέχει ένα ρεκόρ που όμοιό του δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει, με 4 τέρματα παθητικό σε μία ολόκληρη σεζόν.

Νίκο, σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία κάτω από τα δοκάρια του Πλατανιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected