Κατηγορίες
Super League 1

Στην Νορβηγία ο ΠΑΣ για τη διατήρηση των κεκτημένων!

ImageHandler2 (1)Έτοιμος να πανηγυρίσει την πρώτη του Ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει (20:00) την Οντ Γκρένλαντ στη Νορβηγία.  

Οι Ηπειρώτες με… αβαντάζ το 3-0 του πρώτου αγώνα έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και με τον κόσμο στο πλευρό τους, που ταξίδεψε μέχρι τη Νορβηγία, θέλουν να τελειώσουν τη… δουλειά και να γράψουν ιστορία.

Σύμφωνα με το novasports, το θετικό για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους του ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Συγκεκριμένα, τους Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα σε δηλώσεις του για το αποψινό παιχνίδι με την Όντ τόνισε τα εξής: «Πάντα τα πράγματα τα προσεγγίζουμε με ένα ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected