Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η αποχώρηση Γαβανά στον Καμπανιακό και η “πρώτη” της Δευτέρας 25/7

Νίκος Γαβανάς

Δεν θα συνεχίσει στον Καμπανιακό ο Νίκος Γαβανάς, ο οποίος με δηλώσεις του αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Ο 25χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια την περσινή σεζόν στη Γ Εθνική ενώ παλαιότερα φόρεσε και πάλι την “ερυθρόλευκη” φανέλα, την περίοδο από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015. Ενδιάμεσα είχε παίξει και στον Έβρο Σουφλίου ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kampaniasports, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Κυμίνων

Οι δηλώσεις του :

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Καμπανιακού, τους παλιούς μου συμπαίκτες, τον φίλαθλο κόσμο της Χαλάστρας για τα 7 χρόνια που πέρασα στον Καμπανιακό. Ανειλημμένες προσωπικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παρακολουθήσω το βαρύ πρόγραμμα της Γ Εθνικής με αποτέλεσμα να αναζητήσω αλλού την τύχη μου. Ο Ολυμπιακός Κυμίνων είναι το νέο μου σπίτι και από σήμερα θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποι του.”

Με απουσίες η πρώτη του Καμπανιακού την Δευτέρα

Με απουσίες η πρώτη του Καμπανιακού την Δευτέρα

Με απουσίες και μάλιστα σημαντικές ενδέχεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Καμπανιακός.

Οι τρεις αρχηγοί της ομάδος Κηπουρός, Ρακαβίνας και Κουντουράς, σύμφωνα με το kampaniasports, δεν θα είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα 25/07.

Και αν με τον Ρακαβίνα και Κουντουρά έγιναν κάποιες συζητήσεις, με τον Κηπουρό ακόμη δεν έγινε κάποια συνάντηση.

Βέβαια όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς υπάρχει χρόνος ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές και να είναι παρών στην συγκέντρωση της ομάδος.

Την ίδια ώρα, Τρικαλινός, Παπάζης, Μπάλλιος, Ιβανούδης, Αλμπάνης και Λορέντζο έδωσαν τα χέρια με την νέα διοίκηση και θα τεθούν στη διάθεση του Ημαθιώτη προπονητή, Γιάννη Κερλίδη. Ο έμπειρος τεχνικός, θα τεστάρει τις επόμενες μέρες αρκετούς ποδοσφαιριστές ενώ δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Χρήστου Καράμπελα, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τον Γιάννη Δουρμούζη, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να αναζητήσει την τύχη του σε ομάδες της Football League και στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, θα συνεχίσει με τα “ερυθρόλευκα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected