Football League

Δηλώσεις του παίκτη του ΦΑΣ Νάουσα, Κώστα Καπετάνου για τον Άρη και τον διακανονισμό που επιθυμεί

kapetanos-arisO Κώστας Καπετάνος, που πρόσφατα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αναφέρθηκε στο εξώδικο που έχει καταθέσει ο δικηγόρος του κατά της αδειοδότησης της νέας ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Μετρόπολις»:

«Από τη στιγμή που δώσαμε εξουσιοδότηση στον δικηγόρο μας, τον κ. Παναγόπουλο, για να εξασφαλίσουμε τα χρήματά μας, από εκεί και πέρα ο δικηγόρος κάνει ενέργειες για να διασφαλίσουμε τα λεφτά. Μιλάμε για 150 χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα. Εγώ αυτό που θέλω και οι υπόλοιποι, είναι να μην χάσουμε τα λεφτά μας. Κάποιοι έκαναν πράγματα εις βάρος του Άρη και εις βάρος μας.

Δεν γίνεται να τα πληρώσουμε εμείς αυτά. Δεν φταίει ούτε ο τωρινός πρόεδρος, ούτε η ομάδα. Μας φώναξαν και παλιά, κάναμε μειώσεις, δεύτερες μειώσεις, διακανονισμούς. Να βρεθεί ένας τρόπος να διασφαλίσουμε ένα μέρος των χρημάτων μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει για όλους τους παίκτες. Το έκανε η ΑΕΚ, η Λάρισα και αρκετά παιδιά έχασαν λεφτά. Τώρα θέλει και ο Άρης. Τζάμπα παίζουμε ποδόσφαιρο τότε. Ας το κάνουν ερασιτεχνικό να τελειώνουμε».

Για το τι περιμένει από τον Καρυπίδη: «Αυτός που είναι στον Άρη τώρα, ο κ. Καρυπίδης να μας φωνάξει, να κάνουμε έναν διακανονισμό. Να χαρίσουμε ορισμένα λεφτά και να πάρουμε ένα μέρος τους σε πέντε χρόνια».

Για το ότι άλλοι ευθύνονται για τις οφειλές και όχι ο Καρυπίδης: «Από τη στιγμή που δεν έγινε εκκαθάριση, μπορεί να μη συμμετέχει ο Άρης στη Β΄Εθνική, κάτι που δεν το θέλει κανείς (σ.σ. να μην παίξει ο Άρης στη Β’ Εθνική). Μακάρι να παίξει ο Άρης στη Β’ Εθνική και να ανεβεί στην Α’ Εθνική. Το ότι δεν έγινε εκκαθάριση, σημαίνει, όμως, ότι στον Άρη δύο χρόνια δεν έχουν κάνει κάτι σωστά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected