Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Φουλ” δραστηριότητα στον Ηλυσιακό, τέλος από τον Εθνικό ο Αργυρίου

13754244_999529353496430_2425182157341241955_n

Πολύ έντονη δραστηριότητα στη σημερινή μέρα για τον Ηλυσιακό, που ανακοίνωσε δύο μεταγραφές, δύο ανανεώσεις και μια αποχώρηση

Αρχικά ο “κιτρινόμαυρος” σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Γεωργακόπουλου (φωτ επάνω), που στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια με τον Ιωνικό και πέτυχε ένα τέρμα, ενώ στο δεύτερο μισό φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Γλυφάδας όπου κατέγραψε 13 παιχνίδια και 5 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά, στο πρώτο «μισό», με τη φανέλα του Ιωνικού και στη συνέχεια επέλεξε να συνεχίσει στον ΑΟ Γλύφαδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατάφερε και με τις δύο ομάδες να σημειώσει 8 τέρματα. Ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να παίξει και στα δυο άκρα της επιθετικής γραμμής. Ο Γεωργακόπουλος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων, Προοδευτική, Κηφισιά και ΑΕ Σπάρτης. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

kalogΔεύτερη μεταγραφή σε λίγες ώρες είναι ο Παναγιώτης Καλογιάννης, ο οποίος επίσης προέρχεται από τον ΑΟ Γλυφάδας, με τον οποίο έπαιξε σε 16 παιχνίδια και πέτυχε 2 γκολ. Ο 24χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ερμή Κιβερίου, Αιγάλεω, Ατρόμητο Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Πανιώνιο, Εθνικό Γαζώρου, ΑΟ Ιάσων και Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καλογιάννη. Ο εκρηκτικός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν και την περασμένη σεζόν στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα της Γλυφάδας. Τον καλωσορίζουμε στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”

Χωρίς τίτλο

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Ηλυσιακού ανακοίνωσε την ανανέωσε της συνεργασίας της με τους Μέξη και Τσινιά, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Κατσιγιάννη, που έμεινε ελεύθερος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μέξη και Νίκο Τσινιά. Ο Μέξης αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας μας την περασμένη σεζόν, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Από την άλλη ο Τσινιάς, στην πρώτη του χρονιά στον Ηλυσιακό μας, έδειξε ότι έχει όλα τα προσόντα να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!”

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κατσιγιάννη. Ευχόμαστε στον Βαγγέλη υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

default_Argiriou Marios han

Δεν θα συνεχίσει στον Εθνικό ο Μάριος Αργυρίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με την κυανόλευκη φανέλα και πέτυχε 4 γκολ, μετά από μια επίσης παραγωγική χρονιά στον Ατρόμητο Πειραιά (25 συμμ., 12 τέρματα)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει τη λύση  της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Αργυρίου.

Ο έμπειρος επιθετικός, στον ένα χρόνο παρουσίας του με τη φανέλα της ομάδας μας σκόραρε 4 γκολ σε 26 αναμετρήσεις. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια  στην ποδοσφαιρική του καριέρα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected