Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει η διοίκηση στο Μακροχώρι, ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής!

Χωρίς τίτλο

Η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών στο Μακροχώρι, δίνει σταδιακά τη θέση της στην αισιοδοξία καθώς με συντονισμένες κινήσεις τα τελευταία 24ωρα, οι άνθρωποι της διοίκησης που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, ανέλαβαν δράση και ξεκίνησαν τις πρώτες επαφές.

Το ρεπορτάζ του SportsUp λειτούργησε ως…ρεύμα για την ομάδα που έχει φέρει διακρίσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου συναντήθηκε με όλα τα μέλη του ΔΣ και συζήτησαν εφ όλης της ύλης, μια κουβέντα από την οποία επέλθη η συμφωνία για να “τρέξει” και πάλι το αγωνιστικό τμήμα.

Πρώτο μέλημα βεβαίως ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, πόστο το οποία θα αναλάβει ο Γιώργος Απόσογλου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος και στα τμήματα Υποδομής του συλλόγου. Ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε μεταξύ άλλων έχοντας ως προϋπόθεση την παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ και όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, εκτός των Νίκο Δημοσθένους και Γιάννη Γαϊτανίδη που ήδη βρήκαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, θα γίνει προσπάθεια για παραμονή όλων.

Να σημειώσουμε πως η έναρξη της προετοιμασίας αποφασίστηκε για τη Δευτέρα 1 Αυγούστου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected