Γ Εθνική / Τοπικά

Η “πρώτη” της Πύδνας Κίτρους και η ανακοίνωση αποχώρησης Τρικαλόπουλου

DSCF9444 (2)Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/7 στο γήπεδο του Κίτρους η πρώτη προπόνηση της Πύδνας, παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας Γιάννη Ντούμου, του Δημάρχου Βαγγέλη Λαγδάρη και σύσσωμου του Δ.Σ. και φιλάθλων της ομάδας που θέλησαν να δουν της νέες μεταγραφές της ομάδας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο Γιάννης Ντούμος καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σε όλους ποδοσφαιριστές και προπονητές, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως φέτος η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και να πανηγυρίσει την άνοδο της στη Football League!

Στη συνέχεια την ομάδα χαιρέτησε και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης.

Αφού αποχώρησαν οι παράγοντες, ο προπονητής Αποστόλης Στύλος καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παρουσίασε τους συνεργάτες του, τον Γυμναστή Σάκη Παντελίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Συμεωνίδη, καθώς και τον νέο Γενικό Αρχηγό της ομάδας Νίκο0 Σαμολαδά.

Ακολούθησε η προπόνηση, η οποία είχε διάρκεια περίπου 90 λεπτών.

Την ίδια ώρα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Θανάση Τρικαλόπουλου τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του πορείας. Ο 21χρονος μέσος είχε 15 συμμετοχές πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected