Κατηγορίες
Διάφορα

Πτήση προς Κρήτη προσγειώθηκε λόγω μυρωδιάς…κάνναβης!

57920a521dc524c8038b5051Το αεροπλάνο της British Airways με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης αναγκάστηκε να επιστρέψει σε αεροδρόμιο του Λονδίνου καθώς οι επιβάτες παραπονέθηκαν για μια έντονη μυρωδιά στην καμπίνα η οποία ήταν μυρωδιά κάνναβης.

Σύμφωνα με το koutipandoras, το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Gatwick το πρωί της Πέμπτης και λίγη ώρες αργότερα, οι επιβάτες παραπονέθηκαν για μια δυσάρεστη μυρωδιά που πλημμύριζε την καμπίνα.

Άμεσα, ο πιλότος έθεσε σε κατάσταση συναγερμού το πλήρωμα και λίγη ώρα αργότερα, περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωσή του προσγειώθηκε ξανά στο αεροδρόμιο Gatwick, προκαλώντας ταυτόχρονα ένα χάος στις πτήσεις. «Μας είπαν ότι ο αέρας θα καθαρίσει, αλλά η μυρωδιά ενισχυόταν συνεχώς», ανέφερε ένας από τους επιβάτες στην εφημερίδα Sun, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία των επιβατών την ώρα του συμβάντος. Η αιτία και η προέλευση της μυρωδιάς παραμένει ασαφής και δεν έχει ξεκαθαριστεί αν κάπνισε κάποιος επιβάτης ή συνέβη κάτι άλλο.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, κανένα στοιχείο κάνναβης δεν εντοπίστηκε στο εν λόγω αεροσκάφος, ούτε κάποιος επιβάτης που να την έχει στην κατοχή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected