Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Επιστρέφει από το Αρσένι Πέλλας στον Καμπανιακό ο Σαρίδης

581908_1142909789066927_5638237938359557778_nΜετά από εξάμηνο δανεισμό στο τοπικό Πέλλας (Αρσένι), ο Νίκος Σαρίδης γυρίζει στο ρόστερ του Καμπανιακού.

Ύστερα από τον γκολκίπερ Μπόικο, ακόμα ένας παίκτης που είχε παραχωρηθεί με υποσχετική, επιστρέφει στη δύναμη των «ερυθρόλευκων» της Χαλάστρας.

Σύμφωνα με το arenafm, πρόκειται για τον 18χρονο Νίκο Σαρίδη, που καλύπτει όλες τις θέσεις από αριστερά (μπακ, χαφ αλλά και εξτρέμ) και ήταν δανεικός στο Αρσένι Πέλλας (παλιότερα έπαιζε στα Λευκάδια, απ’ όπου αποκτήθηκε).

Παράλληλα, με τον Καμπανιακό ανανέωσε ο μεσοαμυντικός Δημήτρης Χατζόπουλος, που πέρυσι έχασε έδαφος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Τη Δευτέρα ξεκινά προετοιμασία η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη και θα ανακοινωθούν 4-5 μεταγραφές («παίζει» ο νεαρός μέσος του Αχιλλέα Τριανδρίας, Δημήτρης Νικολόπουλος, που είχε απασχολήσει και την Καρδία), ενώ θα ξεκαθαρίσει και το θέμα ανανέωσης με τον έμπειρο γκολκίπερ, Φώτη Κηπουρό.

Βεβαίως, στο επίκεντρο ελέω… Κερλίδη είναι και η αγορά της Ημαθίας, ενώ το βάρος πέφτει σε μεσοεπιθετική ενίσχυση, μετά τη φυγή των Πάλλα, Χρήστου (θα συνεχίσει στον Αιολικό Μυτιλήνης), Σταυρόπουλου, Κατσαρού και την επικείμενη στράτευση του Προβατίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected