Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε και Συράκο ο Απόλλων Λάρισας!

ba1b7eb9b8ad142948e3b9dce300b4c6_L

Και ενώ κάποιοι θεώρησαν πως η μεταγραφή του Μαρσέλο Πέντα θα ήταν το…κερασάκι στην τούρτα, η διοίκηση του Απόλλων Λάρισας τους διέψευσε!

Κι αυτό γιατί, αργά το βράδυ της Κυριακής (24/7) ανακοίνωσε την απόκτηση και του Νίκου Συράκου, που αγωνιζόταν στην Κ20 του ΠΑΟΚ και μάλιστα πέρσι αγωνίστηκε και σε ένα ματς Κυπέλλου με την ανδρική ομάδα.

Ο 18χρονος από τα Πετρανά Κοζάνης ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Κοζάνης και φημίζεται για τις εξαιρετικές του εκτελέσεις στα στημένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την μεταγραφή του Νίκου Συράκου…

Ο Συράκος είναι επιθετικός, έχει ύψος 1.69 και αγωνίζονταν από το 2010 στον ΠΑΟΚ (Κ20), από όπου η λαρισινή ομάδα τον απέκτησε.

Προέρχεται από την Α.Ε.Κοζάνης και μάλιστα γεννήθηκε στις 04/01/97 στα Πετρανά Κοζάνης.

Ταχυδυναμικός επιθετικός με καλή τεχνική και θράσος στις εκτελέσεις.

Δεν περιμένει την τελική πάσα για να σκοράρει μόνο, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ο ίδιος τις ευκαιρίες που χρειάζεται.

Ποδοσφαιριστής με χαμηλό κέντρο βάρους και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, βελτιώνεται εμφανώς στα .ποσοστά ευστοχίας και στην συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων, είναι τα στοιχεία που τον συνοδεύουν.

Ο Νίκος Συράκος θα είναι κανονικά στην επίσημη “πρώτη” την Δευτέρα (25/07) στις 18.30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, μαζί με τους υπόλοιπους 21 παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας.

Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες, μαζί μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected