Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι δύο ανανεώσεις στον Καμπανιακό και η σημερινή “πρώτη” με Γιάννη Κερλίδη (photos)

Ακης Χατζηδάκης Σπύρος Ιβανούδης

Στη Χαλάστρα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν ο Άκης Χατζηδάκης και ο Σταύρος Ιβανούδης.

Οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας συμφώνησαν με τη διοίκηση του Καμπανιακού και θα ενισχύσουν τη θέση του γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν, με μοναδική πλέον εκκρεμότητα στη συγκεκριμένη θέση η παραμονή ή όχι του Φώτη Κηπουρού.

Ο πρώτος είναι 23 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Χαλάστρα, έχοντας μόλις δύο συμμετοχές στη Γ Εθνική. Τη σεζόν 2013/2014 φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής.

Ο Σταύρος Ιβανούδης είναι 22 ετών και ανήκει στους “ερυθρόλευκους” από το καλοκαίρι του 2014, όταν και μεταγράφηκε από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

13693043_1104349029611372_8195164865497818718_oΠραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

Ξεκίνησε και επίσημα με την πρώτη συγκέντρωση του ο Καμπανιακός.

Σύμφωνα με το kampaniasports, αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών είναι υπό δοκιμή παίκτες.

Από τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλάστρας οι Τρικαλινός, Παπάζης, Μπάλλιος, Τσακίρης, Αμπάνης, Προβατίδης, Χατζηγάκης και Μπόικος ενώ δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Ιβανούδης και Χατζόπουλος, που ανανέωσαν σήμερα.

Παραβρέθηκαν και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τα χρώματα του Καμπανιακού και τρεις παίκτες των Ελπίδων Χαλάστρας, οι Βουδούρης, Τσιότσικας και Ραπτόπουλος, ενώ στην προπόνηση το παρόν έδωσε και ο Δημήτρης Υψηλός, που αγωνίστηκε πέρσι στον Εθνικό Αγιονερίου.

Στο γήπεδο βρέθηκαν αλλά δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Πόπτσης, Στεφανίδης και Πάλα ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσίες των Ρακαβίνα, Κουντουρά, Κηπουρού, Σαπανίδη και Δουρμούζη οι οποίοι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη με την ομάδα.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected