Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η μεταγραφή του Ανέστη Κοντογουλίδη στη Νάουσα και η πρόσληψη Σγούρδα!

KONTOG

Στην τέταρτη του μεταγραφή προχώρησε ο ΦΑΣ Νάουσα, αυτή τη φορά για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Ανέστης Κοντογουλίδης είναι εδώ και λίγη ώρα ποδοσφαιριστής των “κυανόλευκων”, που δίνουν τα γάντια σε έναν τερματοφύλακα που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα.

Ο 24χρονος (07/06/1992) πορτιέρο έμεινε ελεύθερος στς 15/6/2016 από την ομάδα της Φλώρινας και έκτοτε αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο η προσέγγιση του προέδρου του ΦΑΣ Απόστολου Μπέκα αλλά και ο σύλλογος που κέντρισε το ενδιαφέρον του παίκτη, ήταν τα σημεία “κλειδιά” για την 4η μεταγραφή της Ημαθιώτικης ομάδας.

Πριν τη Θύελλα, ο Κοντογουλίδης αγωνίστηκε και στον Εορδαϊκό, ομάδα της γενέτειρας του.

DSCN0550

Την ίδια ώρα, έπειτα από έναν χρόνο στον οποίο διετέλεσε προπονητής στον ΓΑΣ Κοπανού, ο Γιώργος Σγούρδας επιστρέφει στη Νάουσα.

Αυτή τη φορά o νεαρός γυμναστής και προπονητής θα αναλάβει χρέη γυμναστή, ένα πόστο για το οποίο ξεχώρισε στο παρελθόν όντας μέλος του τιμ επαγγελματικών ομάδων.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, ακολουθούν δύο ακόμη μεταγραφές εντός της εβδομάδας, που αφορούν ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει καλά ο Βαγγέλης Ντίσιος, ο οποίος ολοκληρώνει σταδιακά την προεργασία του για την προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Λίγες μέρες πριν, αναμένεται να γίνουν και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και εργομετρικά, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση των ποδοσφαιριστών ώστε να προκύψει το ανάλογο πρόγραμμα για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected