Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η πρώτη της Δόξας Δράμας και το deal με Κουρτεσιώτη και Ρούγιοβιτς!

3836-image kourtesiotis-kissamikos-me-kallithea

Η ώρα της αλήθειας για όλους ή καλύτερα η ώρα που ο καθένας μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών» πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει, έχει φτάσει.

Το πρώτο ραντεβού με τον φετινό στόχο, το ξεκίνημα για την άνοδο της Δόξας στην δεύτερη κατηγορία αλλά και το αντίο σε μια διαδρομή που δεν αξίζει σε ένα σύλλογο με ιστορία 98 χρόνων, είναι απόψε στις 7 το απόγευμα.

Στη Δράμα ο Ρούγιοβιτς

Σύμφωνα με το sportdrama, στη Δράμα βρίσκεται από προχθές ο 28χρονος σλοβένος χαφ Ένες Ρούγιοβιτς (φωτ. αριστερά). Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση στο οικονομικό και σήμερα θα περάσει από ιατρικό έλεγχο ενώ αύριο το πρωί θα συνεχίσει με τα εργομετρικά. Εφόσον όλα πάνε καλά και δείξει ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα ενταχθεί άμεσα στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πριν μερικά χρόνια είχε ένα τόσο σύντομο πέρασμα από την Ζάκυνθο, το αιτιολόγησε αποδίδοντας το στα οικονομικά θέματα που υπήρχαν στην ομάδα των Επτανήσων.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στο στόχαστρο των ανθρώπων της Δόξας μιας και μετά την φυγή του από την Ζάκυνθο προσπάθησαν να του κάνουν κρούση αλλά ήδη είχε συμφωνήσει με ομάδα πρώτης εθνικής του εξωτερικού.

Σήμερα θα γίνει συνάντηση των ανθρώπων της Δόξας με τον 32χρονο αριστερό μπακ Κώστα Κουρτεσιώτη (φωτ. δεξιά) που αγωνίζονταν στον Κισσαμικό. Ανάλογα με την ροή της κουβέντας θα αποφασιστεί αν θα προστεθεί και αυτός στο έμψυχο υλικό της ομάδας. Η άμυνα ήταν πέρσι το γερό χαρτί της Δόξας και μια ακόμη πινελιά ενίσχυσης είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected