B ΕΠΣ Ημαθίας

O νέος προπονητής της Ακαδημίας Βέροιας!

12804710_10208620004718092_8582944458091515118_nΤον νέο της προπονητή ανακοίνωσε η Ακαδημία Βέροιας, που θα αναλάβει το ανδρικό αλλά και το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Μάριο Κατικαρίδη, κάτοχο διπλώματος UEFA B, που διετέλεσε προπονητής πέρσι του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και παλαιότερα εργάστηκε με επιτυχία τόσο στον Εθνικό Κλειδιού όσο και στην ΠΑΕ Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινωνουμε τη συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τον κ. Κατικαριδη Μάριο ως προπονητή τμημάτων ερασιτεχνικού και παιδικού.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας κ. Σιμπος γνωρίζοντας την επί χρόνια παρουσία του προπονητή κ. Κατικαριδη ήρθε σε επαφή μαζί του και κατέληξαν σε συμφωνία. Ο νεοαποκτηθείς προπονητής της Ακαδημίας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο και διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA B. Η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες σε τοπικό επίπεδο, όπως ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ως προπονητής Ποδοσφαίρου, ο Εθνικός Κλειδιου στη Δ’ Εθνική, καθώς και ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τον καλωσορίζουμε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και ευχόμαστε η αγάπη και οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό να μετατραπούν σε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά για όλους μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected