Κατηγορίες
Διάφορα

Το ραντεβού του ΠΑΟΚ με την…ιστορία, απόψε στο Cafe “Draw”!

paok-18-696x391Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ. Απόψε (21:45) το βράδυ, στο αγαπημένο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων, το Cafe “Draw” ο Δικέφαλος, ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2016-2017, έχοντας μπροστά του μία δύσκολη αποστολή.

Το έργο της ομάδας του Βλάνταν Ιβιτς, μόνο εύκολο δε θα ναι, ωστόσο η τύχη κάτι χρωστάει στον Σέρβο τεχνικός, που πριν έξι χρόνια, στο ίδιο γήπεδο, είχε σκοράρει εναντίον του «Αίαντα».

Ο ΠΑΟΚ δίχως να αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα, βρίσκεται από χθες στο βροχερό Αμστερνταμ, με τους παίκτες του Δικεφάλου, να είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν με σκορ… πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με βάση τα όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες ο 38χρονος τεχνικός, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 και τους Γλύκο, Κρέσπο, Τζαβέλλα, Μάτος, Λέοβατς στην άμυνα.

Χαρίσης, Τσίμιροτ και Σάκχοφ στα χαφ και τους Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες και τον Κλάους στην επίθεση.

Την 21μελη αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Μελίσσας, Μυστακίδης, Κουλούρης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Tζιόλης και ο Ζάιρο.

Aπό τη μεριά τους οι Ολλανδοί, δια στόματος του προπονητή τους, Πίτερ Μπος, γνωστοποίησαν πως δεν υπολογίζουν για την αποψινή αναμέτρηση του Μίλικ, Μποζούν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βέστερμαν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected