Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ανανέωση και μία αποχώρηση στον Ατσαλένιο

10537172_10202965859602407_5477520658259138091_nΔεν θα συνεχίσει στον Ατσαλένιο ο Γιώργος Χατζημηνάς (φωτ), ο οποίος ζήτησε την αποδέσμευση του για οικογενειακούς λόγους.

Παράλληλα, η διοίκηση των νεοφώτιστων στη Γ Εθνική ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μύρωνα Ματαλλιωτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ ανακοινώνει την αποδέσμευση του Γιώργου Χατζημηνά από την ομάδα μας μετά από αίτημα του ποδοσφαιριστή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής επιθυμούσαμε την παραμονή του Γιώργου Χατζημηνά στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε τον Γιώργο Χατζημηνά για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας, του ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια και τονίζουμε ότι η πόρτα του ΠΟΑ θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους με το ήθος και την αξία του Γιώργου.

Στον ΠΟΑ θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Μύρων Ματαλλιωτάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας για να επεκταθεί η συνεργασία για ακόμα ένα χρόνο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected