Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένουν στη Νάουσα Νίκου και Ζήσης Βλαχοδήμος

catsΜε αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου στον ΦΑΣ Νάουσα, ενόψει της επιστροφής στη Γ Εθνική μετά από τρία χρόνια.

Οι “κυανόλευκοι”, μετά τις μεταγραφές των Αγγελίδη, Κασμερίδη, Κοντογουλίδη, Καπετάνου, Νύρλα και Κωτσόπουλου αναμένεται να προβούν και σε νέες κινήσεις ενδυνάμωσης του ρόστερ, ωστόσο υπάρχουν και ποδοσφαιριστές στη λίστα που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα την περσινή σεζόν και στους οποίους ποντάρει πολλά ο Βαγγέλης Ντίσιος.

Δύο εξ αυτών έχουν συμφωνήσει και για τη νέα σεζόν κι αυτοί είναι ο Τρύφωνας Νίκου και ο Ζήσης Βλαχοδήμος, οι οποίοι μαζί με τους Γιάννη Μουρίκι, Χρήστο Τασιώνα, Δημήτρη Δίντση και Αλέξανδρο Ζούρκο είναι η “φουρνιά” εκείνη που αναδείχτηκε από τον σύλλογο και έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους.

Ο 22χρονος μέσος είχε τρία γκολ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και παρά τον τραυματισμό που τον άφησε 1.5 περίπου μήνα εκτός, βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Πιο λίγες συμμετοχές αλλά με περίσσιο ταλέντο ο Ζήσης Βλαχοδήμος, που επίσης συμφώνησε να παραμείνει παρά το γεγονός πως αρκετές ήταν οι ομάδες που θέλησαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected