Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πλάνα από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ολλανδία (vid)

3c3a92fc5148222a95e3938433e3c21c_MΤην τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την AZ Άλκμααρ πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα στο AFAS Stadion, την επιβλητική έδρα της ολλανδικής ομάδας.

Όπως αναφέρει το passports, η προπόνηση ήταν διάρκειας περίπου μιας ώρας και την παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, συνοδευόμενος από τον γιο του Παναγιώτη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής και αγωνιστικά παιχνίδια με τη μπάλα, ενώ προς το τέλος οι παίκτες του ΠΑΣ δούλεψαν πάνω στα σουτ και στα τελειώματα φάσεων.

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά και οι Νόε Ακόστα και Λεονάρντο Κούτρης  καθώς τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν δεν στάθηκαν ικανά να τους στερήσουν τη συμμετοχή από τον σημαντικό και εξίσου ιστορικό αγώνα με την ολλανδική ομάδα. Αντίθετα στα Γιάννενα έμειναν οι Ηρακλής  Γαρουφαλιάς και Αλέξης Νικολιάς με τον τελευταίο να έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, τραυματισμός που θα τον αφήσει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Ανδρέας Πότσης μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας της γιαννιώτικης ΠΑΕ Φώντα Βρόσγο και μαζί με τους ανθρώπους της Άλκμααρ ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους ΠΑΣολέδες στο αυριανό παιχνίδι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected