Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Στον Βύζαντα Μεγάρων ο Τάσος Παρθενόπουλος!

parthenopoulos_vyzas1

Σε μια ομάδα με ξεχωριστή παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα αγωνίζεται πλέον ο Τάσος Παρθενόπουλος.

Ο 19χρονος επιθετικός πραγματοποιεί σημαντικό βήμα στην καριέρα του, καθώς παρά το γεγονός πως οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν ουσιαστικά στο ίδιο επίπεδο με τον Αχιλλέα (υποβιβάστηκαν στην Α1 της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής) ωστόσο η παρουσία πολλών ετών σε Β και Γ Εθνική καθιστά τη μεταγραφή σε μια σημαντική μεταγραφή για τον ίδιο.

Τα 15 γκολ πέρσι στο πρωτάθλημα και τα 2 στο Κύπελλο αλλά και τα 5 της σεζόν 2014/2015, φανερώνουν μια εξέλιξη στην πορεία του Τάσου Παρθενόπουλου και δίκαια ο Βύζας ποντάρει στον νεαρό για την εξαιρετικά δύσκολη διοργάνωση στην οποία θα αγωνιστεί.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε αρχικά ο Αχιλλέας Νάουσας, ο οποίος χάνει ένα σημαντικό “όπλο” στην επίθεση, ωστόσο δεν μπορούσε επ ουδενί να “κόψει” τον δρόμο στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά :

“Επήλθε τελικά συμφωνία του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Τάσου Παρθενόπουλου με την διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων έτσι ο ταλαντούχος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αθήνα, Η διοίκηση και οι συμπαίκτες του ευχόμαστε στον ίδιο καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στους στόχους που έθεσε η ομάδα του.”

Και ακολούθησε η ανακοίνωση από πλευράς Βύζα :

“Η διοίκηση του ΑΓΣ Βύζας ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Παρθενόπουλου.

Έπειτα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Λεωνίδα Νικολάου, η διοίκηση των κιτρινόμαυρων επένδυσε για την θέση του σέντερ φορ αποκτώντας το νεαρό 19 ετών επιθετικό (14-12-1997) από τη Νάουσα.

Ο νεαρός επιθετικός έρχεται στον Βύζαντα με πολύ καλές συστάσεις καθώς την περίοδο που πέρασε αγωνίζονταν με τον Αχιλλέα Νάουσας όπου σε 28 συμμετοχές σημείωσε 17 γκολ.

Ο Ναουσαίος ποδοσφαιριστής βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας του Βύζαντα και συμφώνησε με τους διοικούντες υπογράφοντας δελτίο.”

DSCN9904Ο 19χρονος φορ μίλησε στο SportsUp για τη μεταγραφή του, για τον Αχιλλέα Νάουσας αλλά και για την προοπτική που ανοίγεται μπροστά του.

Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που από εδώ και πέρα ανήκω σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Βύζας Μεγάρων. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο και στο τέλος να έχουν επιτευχθεί και οι στόχοι της ομάδας αλλά και οι προσωπικοί μου.

Πρώτα από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αχιλλέα για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να ξανά βρω τον ποδοσφαιρικό μου εαυτό. Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για τις τρομερές στιγμές που περάσαμε, δείχνοντας ότι ήμασταν μια οικογένεια και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους προπονητές μου,Παναγιώτη Καραμεταξά και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Κοτζάμπαση τον άνθρωπο που με πίστεψε και με βοήθησε όσο κανένας άλλος τόσο ποδοσφαιρικά όσο και προσωπικά,είναι ένας τρομερός προπονητής με πολύ μεράκι για δουλειά και πολλές γνώσεις για το αντικείμενο, αλλά πάνω από όλα είναι ένα φανταστικός άνθρωπος. Φεύγω σαν φίλος από τον Αχιλλέα έχοντας ζήσει μόνο καλές στιγμές. Εις το επανιδείν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected