Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ένας βραζιλιάνος στο ρόστερ του Εργοτέλη!

ergotelis-proti-3-750x500Κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μετεγγραφής είναι ο Εργοτέλης, για λογαριασμό του οποίου φτάνει στο Ηράκλειο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Καϊμακτσαλάν για να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα.

Με το όνομά του να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό, ο εν λόγο ποδοσφαιριστής είναι μέσος και δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα μας. Σύμφωνα με το grandsport, πρόκειται για τον έναν από τους δύο Βραζιλιάνους που έχει στο στόχαστρό του ο Εργοτέλης, με τον έτερο να είναι γνωστός στην Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους (όλοι επαρχιακοί), αλλά και στην Κύπρο. Οι παίκτες αυτοί είναι που έχουν ξεχωρίσει από την αναζήτηση στο εξωτερικό, που έκαναν οι άνθρωποι του Εργοτέλη.

Στο μεταξύ με την προετοιμασία να βρίσκεται στο πρώτο της στάδιο, η αποστολή της κρητικής ομάδας αναχωρεί για τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, όπου στις εγκαταστάσεις του Lithos Hotel Spa, όπου και θα καταλύσει για το βασικό μέρος της και τους πρώτους φιλικούς αγώνες. Η όλη ως τώρα οργάνωση που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους στονΕργοτέλη, καθώς ανάλογες κινήσεις δεν γίνονται από ομάδες Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ποσό που έχει δοθεί για τις ως τώρα κινήσεις για το «χτίσιμο» του Εργοτέλη σε όλους τους τομείς (προκαταβολές για τις μετεγγραφές παικτών, προπονητές, αθλητικό κέντρο-εισιτήρια-διαμονή, αθλητικό υλικό, προπονήσεις στο Παγκρήτιο, ξενοδοχεία παικτών και εισιτήριά τους), ξεπερνά τις 120 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα ένα σαφώς μικρότερο, αλλά εξίσου σημαντικό ποσό γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ, έχει δοθεί για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη (μισθοδοσία, οφειλές, Ακαδημίες, θυγατρικές ομάδες), κάτι που δείχνει τη ζέση και το ενδιαφέρον με το οποίο η ηγεσία της διοίκησης του Εργοτέλη αντιμετωπίζει το σύλλογο και τη σημαντική ευθύνη που έχει για την «επανεκκίνησή» του, σε όλους τους τομείς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected