Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Λουφτεράρι 0-4

catsΔεν αντέχει κριτικής το σημερινό παιχνίδι, με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων να αντιμετωπίζει μια ομάδα Α Εθνικής, σαφώς πιο έτοιμη και με επαγγελματική προετοιμασία αλλά και οργάνωση.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες σήμερα (30/7) με ισχυρό αντίπαλο, με τον Γιώργο Ντάμτσιο να μη μπορεί βεβαίως να βγάλει σαφή συμπεράσματα και από τις πολλές απουσίες.

Εκτός των άλλων, οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας, σε αντίθεση με τους Αλβανούς, που βρίσκονται ήδη στο μισό της περιόδου αυτής καθώς το πρωτάθλημα στη γειτονική χώρα ξεκινά σε 20 μέρες περίπου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή στον αγώνα και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ των Ποτουρίδη και Κίτσα. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 για τους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο μέρος, με ακόμη δύο τέρματα έφτασαν στο τελικό 0-4.

Επόμενο φιλικό για τον Μέγα Αλέξανδρο την Τετάρτη 3/8 με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Νατσιούρα.

Η σύνθεση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων :

Σίμος, Αθανασιάδης Η., Καρβούνης, Μηνούδης Χ., Παντριάς, Σερμπίνης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος, Κιρκιλιανίδης, Κίτσας. Αγωνίστηκαν και οι Ντάμτσιος, Ντόι, Ασημακόπουλος, Σούρλας Σ., Μητσιώτης, Νασούφι, Αθανασιάδης Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected