Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γεωργίου στη Θήβα, τέλος ο Κούμης από τον ΑΟΧ

20160802_203040

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Θήβας, που απέκτησε τον Παναγιώτη Γεωργίου.

Ο 28χρονος (11/06/1988) αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου, ωστόσο στο παλμαρέ του έχει την παρουσία σε Αχαϊκή (Γ Εθνική), Τρίκαλα (Football League) και Παναχαϊκή (Football League).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 28χρονο αμυντικό Παναγιώτη Γεωργίου.

Ο Παναγιώτης πέρσι φορούσε την φανέλα του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου και ξεκίνησε την καριέρα του από την Νεάπολη Χαλκίδας και έχει φορέσει και την φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδας βέβαια έχει αγωνιστεί και σε εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος με τα Τρίκαλα όπου πανηγύρισε δύο ανόδους στην Γ και Β Εθνική ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής και της Αχαϊκής.

Παναγιώτη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ!”

4d86e4892a7661497b530d4daa003274_XL

Τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδες της αρεσκείας του διατηρεί, πλέον, ο Κώστας Κούμης, που έμεινε και με τυπικό τρόπο ελεύθερος από τον ΑΟ Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το pamebala.gr, ο 28χρονος τερματοφύλακας πήρε το δελτίο στα χέρια του και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, προκειμένου να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως ο έμπειρος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, για να ακολουθήσει μία πορεία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Αχαρναϊκός. Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στον Ηρακλή Ψαχνών, για να συνεχίσει στον ΑΟ Χαλκίδας, μετά την αποχώρηση των πράσινων από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected