Football League

Ο νέος leader του Πανσερραϊκού!

korakis-22796Αυτό που όλοι λίγο-πολύ πίστευαν από την αρχή, αυτό που διαφαινόταν ότι τελικά θα γίνει παρά το ενδιαφέρον διαφόρων επιχειρηματιών κυρίως από το εξωτερικό για την αγορά της ΠΑΕ, πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο.

Σύμφωνα με το serressport, ο Χρήστος Κοράκης, όπως επιθυμούσε εξ αρχής, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στο νέο Πανσερραϊκό, παίρνοντας πιθανότατα και τις μετοχές του Λευτέρη Ανδρέου και μαζί με τον Γιώργο Κουρτίδη, αλλά και τον Άκη Τρέντσιο που προορίζεται για πρόεδρος και κάποια ακόμη νέα πρόσωπα, θα “τρέξουν” την ομάδα από εδώ και πέρα προκειμένου αυτή να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρωτάθλημα της Football League.

Η αποστολή τους δύσκολη. Τα έξοδα σίγουρα πολλά, ακόμη και για μία ομάδα μεσαίων στόχων στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, τα έσοδα όσο πάει και μειώνονται και οι Σερραίοι επιχειρηματίες καλούνται να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του Πανσερραϊκού σε ακόμη μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Στόχος πλέον είναι να ρυθμιστούν άμεσα και γρήγορα όλα τα ανοιχτά θέματα και η ομάδα να μπει σε ρυθμούς καθημερινότητας με πρώτο μέλημα την πρόσληψη προπονητή, θέμα στο οποίο έχει προκριθεί αυτή την στιγμή η λύση του Παναγιώτη Διλμπέρη με βοηθό το Νίκο Κατσαβάκη.

Από εκεί και πέρα είναι στο πλάνο να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια παικτών που ακόμη δεν έχουν αποχωρήσει για άλλη ομάδα όπως οι Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Ιωαννίδης, Τσιμίκας κ.α, ενώ πιθανόν να προωθηθούν παίκτες από την ομάδα Νέων και σίγουρα θα γίνουν και αρκετές μεταγραφές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected