Κατηγορίες
Super League 1 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Ελλάδα χάνει τα προνόμια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλο γι αυτό όλοι απόψε στο πλευρό Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

catsΤις ρεβάνς τους στο τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League δίνουν σήμερα το βράδυ (3/8) Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στο Ισραήλ από τη Χάποελ Μπερ Σεβά και θέλουν ισοπαλία με γκολ ή νίκη μετά το 0-0 του Καραϊσκάκη, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει λευκή ισοπαλία ή νίκη κόντρα στον Άγιαξ στην καυτή Τούμπα έπειτα από το θετικό 1-1 στην Ολλανδία.

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καλείται στις 21.00 (ΑΝΤ1) να αποδείξει την ανώτερη ποιότητα που έχει ως ομάδα από τους Ισραηλινούς και να μην υποστεί έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, με τον Β. Μαρινάκη να έχει ήδη στείλει το μήνυμα στους παίκτες ότι αν δεν περάσουν, καλύτερα είναι να μη γυρίσουν πίσω.

Από την άλλη στο στρατόπεδο της Χάποελ Μπερ Σεβά υπάχει μία ευφορία, με τους οπαδούς της Χάποελ να κάνουν λόγο για σίγουρη πρόκριση την Τετάρτη, τον προπονητή της ομάδας να επαναλαμβάνει ότι η ομάδα του δεν υστερεί σε τίποτα από τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ να συμφωνούν. Από την πλευρά τους πολύ καλά κάνουν. Μόνο που και για αυτούς ισχύει ότι και για τον Ολυμπιακό: όλα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο του “Turner Stadium”.

“Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο”, είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ο Βίκτορ Σάντσεθ, ωστόσο το βράδυ μόνο το αποτέλεσμα θα μετρήσει.

Την αποστολή που βρίσκεται στο Ισραήλ αποτελούν οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Ο Βίκτορ προσανατολίζεται σε ένα 4-3-2-1 με τους Καπίνο, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μποτία και Ντα Κόστα στα μετόπισθεν, τους Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη στο κέντρο, τους Φορτούνη και Τσόρι σε μεσοεπιθετικό ρόλο και τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά κοντράρει σήμερα το βράδυ  (3/8) στις 21:30 (Novasports 2) τον «Αίαντα», έχοντας ως στόχο να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα που απέκτησαν μετά την ισοπαλία 1-1 στην Arena του Άμστερνταμ. Μεγάλος σύμμαχος για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο κόσμος που θα βρίσκεται στο στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» εξαφάνισαν τα μαγικά χαρτάκια της αναμέτρησης και αναμένεται να δημιουργήσουν εξαιρετική ατμόσφαιρα, βοηθώντας τους «ασπρόμαυρους» να ολοκληρώσουν το… θαύμα απέναντι στους Ολλανδούς και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που θα σημάνει παράλληλα και την ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους.

Ο Σέρβος κόουτς του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα τους: Γλύκο, Λέοβατς, Τζαβέλλα, Κρέσπο, Μάτος, Τσίμιροτ, Σακχόφ, Χαρίση, Ροντρίγκες, Τζαλμά και Αθανασιάδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κάνιας, Τζιόλης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected