Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αργύρης Τούφας και Τάσος Ναυρινιάδης τα νέα deal του ΦΑΣ Νάουσα!

catsΔύο ακόμη μεταγραφές νεαρών παικτών για τον ΦΑΣ Νάουσα και μάλιστα δύο ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότινος ήταν στο ρόστερ της ΠΑΕ Βέροια!

Το ιδιαίτερο στοιχείο βεβαίως έχει να κάνει με τον Αργύρη Τούφα, ο οποίος κατάγεται από τη Νάουσα και έχει εκπροσωπήσει επάξια την πόλη τόσο στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, όσο και των ΑΕΛ και Βέροιας, ενώ πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη “Βασίλισσα του Βορρά”

Ο 20χρονος (09/01/1996) αμυντικός χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια αλλά και τα εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ, ενώ πέρσι, πήρε την πρώτη γεύση από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, όντας μέλος του ΑΣ Ειρηνούπολης ως δανεικός από την ΠΑΕ Βέροια.

Ο Τάσος Ναυρινιάδης, γιος του παλιού ισχυρού άνδρα του Αετού Σκύδρας, προέρχεται επίσης από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας και συγκεκριμένα από την Κ20, ωστόσο όπως και ο Τούφας, αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Ο 20χρονος (06/07/1996) μέσος, ιδιαίτερα τεχνίτης και γρήγορος στο παιχνίδι του, τη σεζόν 2014/2015 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό, στον οποίο μεταπήδησε από τον Νηρέα Βέροιας

Στους “κόκκινους” ανήκε από το 2011, όταν επέστρεψε από την Ισπανία μετά από μια μεγάλη εμπειρία στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκτώντας εκεί τεράστιες εμπειρίες που τον βοήθησαν σημαντικά στο να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της μετέπειτα πορείας του.

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας, από Παρασκευή οι διπλές προπονήσεις

Την στήριξη του κόσμου της Νάουσας αναμένει η διοίκηση του ΦΑΣ, στη νέα πρόκληση της Γ Εθνικής. Ο στόχος της ανόδου επετεύχθη για την αγαπημένη ομάδα της πόλης και τώρα έγκειται στην αγάπη και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου, ώστε να παραμείνει και να διακριθεί στις Εθνικές κατηγορίες.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 5/8 ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο δυνατή προετοιμασία ενόψει της σεζόν που ξεκινά στις 11/9 ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected