Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο αγιασμός της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για τη σεζόν 2016/2017, οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις (photos)

alexandriamou_araxos_agiasmos160013

Την ευλογία του Θεού και της Εκκλησίας έλαβε σήμερα (4/8) η Ποντιακή Νεολαία στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου.

Εκεί τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν, στον οποίο παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας αλλά και οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ για την επερχόμενη περίοδο.

Προπονητής και φέτος στους “μπλαουγκράνα” ο Χρήστος Υφαντίδης, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας στη μέση περίπου της σεζόν και ολοκλήρωσε το έργο που ξεκίνησε ο Σάκης Παγγούρας, τερματίζοντας στην άκρως τιμητική 4η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα στην παρθενική συμμετοχή στην Α1 Ερασιτεχνική.

Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε η φωτογράφιση των νέων αποκτημάτων της ομάδας, οι οποίοι μπορεί να είναι άγνωστοι στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ημαθίας, ωστόσο έχουν τη δική του αξιόλογη πορεία στη γειτονική ΕΠΣ Μακεδονίας.

δείτε αναλυτικά :

alexandriamou_araxos_agiasmos160057

Από αριστερά : Χρήστος Τόζογλου, Χρήστος Ζαντίδης, Βαλάντης Κίτσας, Άδωνις Μαυρομμάτης, Κώστας Αραμπατζής, Πασχάλης Καραπίτας

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανακοινωθεί, απουσίαζαν με σχετική άδεια από τη διοίκηση οι Ραφαήλ Χαρισόπουλος και Μάριος Αργυρόπουλος, ενώ οι παίκτες που ανήκουν και τυπικά στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Χρήστος Τόζογλου (αδελφός του Πόλυ, αμυντικός από τη Δόξα Λιανοβεργίου), Χρήστος Σαντίδης (μέσος από την ΑΕ Καψόχωρας), Βαλάντης Κίτσας (αμυντικός από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) αλλά και ο Μπάμπης Βρεττός ο οποίος επιστρέφει μετά από έξι μήνες στον ΜΑΣ Βεργίνας.

Την ίδια ώρα, ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Λάμπρος Μαγγανάρης και Λευτέρης Κίτσας, δύο από τους ακρογωνιαίους λίθους της περσινής εξαιρετικής πορείας.

δείτε πλάνα από τον αγιασμό :

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected