Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφές σε Φωστήρα, Τριγλία Ραφήνας και ΑΕ Ιστιαίας

dimakakosΣτην απόκτηση του Κυριάκου Δημακάκου προχώρησε ο Φωστήρας.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Ιωνικό, με τη φανέλα του οποίου έπαιξε σε 11 ματς πρωταθλήματος, ενώ άλλες τόσες συμμετοχές είχε με τον Βύζα Μεγάρων, στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Γλυφάδας.

default_Nikoletos Georgios Zak

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην ΑΕ Ιστιαίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Νικολέτος.

Ο 25χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τους διοικούντες στη νεοφώτιστη ομάδα και οριστικοποίησε την προφορική συμφωνία μου είχε επιτευχθεί πριν μερικά 24ωρα.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Ιωνικό (12 συμμετοχές, 3 γκολ) ενώ τη σεζόν ξεκίνησε στον Αστέρα Βάρης, με τον οποίο έπαιξε σε 8 ματς πρωταθλήματος και πέτυχε ένα τέρμα.

Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Ζακύνθου, του Βύζαντα Μεγάρων, του Εθνικού Αστέρα και του Παναυπλιακού.

default_Hristopoulos Alexandros Aharn3

Εντυπωσιακή μεταγραφική επιτυχία για την Τριγλία Ραφήνας, που έκανε δικό της τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Αχαρναϊκού, Αλέξη Χριστόπουλο.

Σύμφωνα με το stoplekto, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας, Κώστα Ψυρόπουλου και η προσθήκη του αναμένεται να συμβάλει πολύ στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2016 στην ομάδα του Μενιδίου, με την οποία είχε περίπου 180 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected