Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το προφίλ της Ντιναμό Τυφλίδας, αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League

CloDQ6IWAAEIAcoΟ ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα πλέι οφ του Europa League. Διαβάστε το προφίλ της αντιπάλου του “Δικεφάλου”.

Όπως αναφέρει το contra.gr, προπονητής των Γεωργιανών είναι ο Γιουράι Γιάραμπεκ, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία απ’ τον περασμένο Ιανουάριο. Κατά το παρελθόν ο Σλοβάκος τεχνικός έχει καθίσει στους πάγκους τον Ζλάτε Μόρεβτσε και Σπαρτάκ Τρνάβα, χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Αντίθετα, με την Ντιναμό Τιφλίδας πανηγύρισε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο την περυσινή σεζόν.

Όσον αφορά το ρόστερ, ο Βλάντιμερ Ντβαλισβίλι θεωρείται ο ηγέτης της Ντιναμό Τιφλίδας, αφού έχει μεγάλη εμπειρία από ξένα πρωταθλήματα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στη Μακάμπι Χάιφα, τη Λέγκια Βαρσοβίας και την Σκόντο Ρίγα, ενώ την περασμένη χρονιά είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ με τους Γεωργιανούς. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το 2009, μετρώντας 34 παιχνίδια με 5 γκολ.

Η Ντιναμό Τιφλίδας “υποβιβάστηκε” από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, γνωρίζοντας δύο ήττες απ’ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με συνολικό σκορ 3-0 (1-0, 2-0). Προηγουμένως, είχε περάσει με μία νίκη (2-0) και μία ισοπαλία (1-1) την Άλασκερτ απ’ την Αρμενία

https://www.youtube.com/watch?v=Ui6v5wLHd3M

Δείτε εδώ το ρόστερ της Ντιναμό Τιφλίδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected