Football League - Μεταγραφές

Παραμένει στο Ηράκλειο ο Φραγκουλάκης αλλά μετακομίζει σε άλλη…γειτονιά!

ofi-ethnikos-8-750x500Παίκτης του Ηροδότου θα πρέπει να θεωρείται από τη Δευτέρα (8/8) ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση του σωματείου.

Ο 33χρονος μέσος με εμπειρία σε ΟΦΗ, Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης, Κισσαμικό και ΠΟΑ ντύθηκε στα “κυανόλευκα”, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να βάζει στο οπλοστάσιό της μια σημαντική μονάδα που του προσφέρει ποιότητα και εμπειρία.

Σύμφωνα με το grandsport, μ’ αυτήν την κίνηση στον Ηρόδοτο κλείνουν το βασικό κορμό της ομάδας, ενώ σκοπός των “κυανόλευκων” είναι να πλαισιωθεί το υπάρχον ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Πάντως οι φετινές κινήσεις της νέας διοίκησης του Ηροδότου στο μεταγραφικό παζάρι, με τις αποκτήσεις των Κεφαλούκο, Φραγκουλάκη, Μπερνιδάκη, Μυλωνά, Λουτριώτη, Κανδηλάκη, Μήτρου, Παπαδάκη και Φράγκο, δείχνουν το στόχο της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο, την οποία και θα διεκδικήσει πλέον με πάρα πολλές πιθανότητες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected