Κατηγορίες
Διάφορα

Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό πριν τα διόδια Μαλγάρων! (photos)

alexandriamou_troxaio_malgara28Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν μία νταλίκα και Ι.Χ. αυτοκίνητο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στην Εθνική οδό Αθήνας -Θεσσαλονίκης, πριν τα διόδια Μαλγάρων στο ύψος του ποταμού Λουδία.

Αίτια της σύγκρουσης ήταν σύμφωνα με πληροφορίες όταν το προπορευόμενο όχημα με αλβανικές πινακίδες στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα – 1 άντρας και μία γυναίκα- ακινητοποιήθηκε με βλάβη στη Λωρίδα Εκτάκτου ανάγκης και πάνω του έπεσε με μεγάλη ταχύτητα φορτηγό-νταλίκα.. Μετά την σύγκρουση το βαρύ όχημα παρέσυρε τις προστατευτικές μπάρες της οδού και ακινητοποιήθηκε σε μεγάλη απόσταση από το συμβάν.

Στο σημείο έφτασαν οχήματα της Τροχαίας Εθνικών οδών, ασθενοφόρο και όχημα της Π.Υ. Αλεξάνδρειας η οποία απεγκλώβισε τον οδηγό ενώ η συνεπιβάτης δεν έπαθε το παραμικρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας από την σύγκρουση ο οποίος μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Χρειάστηκε να κλείσουν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ αξιοπερίεργο είναι το γεγονός – που δυστυχώς δείχνει παντελή έλλειψη παιδείας- ότι οι διερχόμενοι οδηγοί δεν

μεταφέρονταν στην άκρη του δρόμου ώστε να περάσουν τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης και μερικά είχαν μπει και στην ΛΕΑ

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected