Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Οι δύο πρώτες ανανεώσεις στον ΜΑΣ Βεργίνας

cats

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του ρόστερ που θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 για τον ΜΑΣ Βεργίνας και η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν.

Ο λόγος για τους Γιώργο Μητρόπουλο και Αντώνη Γκόγκο, οι οποίοι αποφάσισαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ομάδας για μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για μεταγραφές αλλά και νέες ανανεώσεις.

Αναλυτικά :

“Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει από το σύλλογο η ανάρτηση όλων των ποδοσφαιριστών που είτε ανανέωσαν με την ομάδα του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ είτε μετεγγράφησαν σε αυτήν.

Η αρχή θα γίνει με δύο ανανεώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και με μεγάλη χαρά θα συνεχίσουν να φοράνε τα χρώματα της ομάδας του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ. Ο λόγος για τους ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ (μέσος) και ΓΚΟΓΚΟ ΑΝΤΩΝΗ (αμυντικός). Οι δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη χαρά αποφάσισαν να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Ο Αντώνης (αριστερά) ήταν ενεργό μέλος της ομάδας τα τελευταία χρόνια και βοήθησε στην πορεία της ομάδας, όπου από τη Β΄ερασιτεχνική πριν από 2 χρόνια η ομάδα κατάφερε να αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία του νομού μας.

Ο Γιώργος (δεξιά) αποτέλεσε ενεργό στέλεχος της ομάδας στην Β΄ερασιτεχνική και φέτος θα συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected