Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Διαγόρας Σεβαστής – ΑΕ Αλεξάνδρειας 3-1 (photos)

DSC_1053Κάτω από αφόρητη ζέστη και έντονη υγρασία, ο Διαγόρας Σεβαστής αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Ανδρομάχης, την ΑΕ Αλεξάνδρειας από την Ημαθία.

Οι “πράσινοι” της Πιερίας φάνηκαν πιο έτοιμοι για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα αντίπαλα καρέ και σε γενικές γραμμές παρουσίασαν ένα πολύ θετικό πρόσωπο, ακριβώς έναν μήνα πριν την έναρξη της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και στα δύο ημίχρονα, δημιούργησαν φάσεις (κυρίως στο πρώτο 20λεπτο) και για ένα ακόμη ματς έφτασαν στο γκολ και πάλι με τον Γιώργο Λέκκα.

Το σκορ άνοιξε ο Λαγδάρης μετά από ωραία πάσα του πρώην παίκτη της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Μίμη Μπενίσκου και το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας έκανε το 2-0 με κεφαλιά το Δημητρίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιώμη και ο Τριακαλόπουλος το 3-0 μετά από ωραία κάθετη πάσα από παίκτη υπό δοκιμή.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη μείωσε λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Λέκκα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής: Βασιλειάδης, Τάχος, Λαγδάρης, Τερζής, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Σιδηρόπουλος, Κούμπουλα, Καλουσίδης, Μπενίσκος, Τρικαλόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Ίτσιος, Δημητρίου, Σαμανίδης, Τσιώμης, Ευαγγελόπουλος, Καρατζάογλου και 3 υπό δοκιμή παίκτες.

ΑΕ Αλεξάνδρειας: Γκατσζύφας, Γρηγοριάδης, Νικολόπουλος, Πέικος, Ιορδανόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Τζιλόπουλος, Πέτκος, Λέκκας. Αγωνίστηκαν και οι Μυλωνάς, Κούκλας Π., Μπόσκος, Λίτσι, Παπακωνσταντίνου, Θεοδωρίδης, Γκιουλέκας.

*περισσότερες φωτογραφίες στο diagorassevastis.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected