Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-2 (photos)

Την καλύτερη (μακράν) εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας του πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που επικράτησε με σκορ 2-1 του πρωταθλητή της ΕΠΣ Μακεδονίας, Μακεδονικού.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης και παρά την υψηλή θερμοκρασία αλλά και την έντονη υγρασία, οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου παρουσίασαν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα πρώτα τρία φιλικά στα Τρίκαλα.

Κόντρα σε έναν αντίπαλο που ξεχώρισε πέρσι αλλά με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και αρκετές επιθετικές αρετές. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παρουσία του Πάτρικ Ογκουνσότο στη σύνθεση των γηπεδούχων, ο οποίος είχε εγκάρδιο χαιρετισμό πριν τον αγώνα με τον Δημήτρη Πετκάκη.

Στα επιμέρους στοιχεία του αγώνα, η πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία του Μέγα Αλέξανδρου, που δημιούργησε πολλές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, η εμφατική παρουσία του Δημήτρη Πετκάκη που δεσπόζει στην άμυνα των “πρασίνων” αλλά και η εμφάνιση του Γιώργου Ποτουρίδη, πολύ κοντά σε αυτές που τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Το σκορ για τους Ημαθιώτες άνοιξε στο 34′ με σουτ από το ύψος της περιοχής ο Χρήστος Ζωγράφος, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα από πλάγια του Δημήτρη Σούρλα ενώ το 0-2 σημείωσε με εξαιρετικό τρόπο ο Ποτουρίδης, ο οποίος ζύγισε το πόδι του περίπου 5 μέτρα έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ στο 90ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η σύνθεση του Μέγα Αλέξανδρου :

Ιωακειμίδης, Παντριάς, Πετκάκης, Αθανασιάδης Η., Καρβούνης, Σερμπίνης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Σούρλας Δ., Κίτσας, Συμπεθέρης. Αγωνίστηκαν και οι Μοσχίδης, Πατατούκας, Κιρκιλιανίδης, Νασούφι, Σούρλας Σ., Μηνούδης Χ., Μητσιώτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected