Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κοντά στην επιστροφή στη Νίκη ο Ταουσιάνης!

94f4eb92b83983b1be379dfb0c472212_LΟ Τάσος Ταουσιάνης είναι ο ποδοσφαιριστής που από χθες συμμετέχει στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου, με το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να “καλοβλέπει” την ενδεχόμενη συνεργασία μαζί του.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε ξανά στη Νίκη για τρία μόλις ματς, πήρε μεταγραφή για τον Αλμωπό Αριδαίας τον προηγούμενο Ιανουάριο, ομάδα που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας. Για κακή του τύχη, όμως, ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το magnesiasports, ο Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή και του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί ξανά στους κυανόλευκους, μιας που τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πόδι του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των μικρών ηλικιακά ομάδων του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφήνοντας πολύ καλά μηνύματα. Έτσι, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και τις επόμενες ημέρες των προπονήσεων, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συμφωνία μεταξύ Νίκης και Ταουσιάνη, με τον νεαρό να προστίθεται επίσης στο νέο ρόστερ της ομάδας του Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected